LUNCH

Joes Burger – bäst lunch i Gävle

Lunchdags? Välkommen till oss på Joes Burger, en lunchrestaurang i Gävle där du kan få en god bit mat och en trevlig stund med kollegorna. Njut av en av våra fantastiska hamburgare och kom med ny energi till en eftermiddag på bygget, kassan eller kontoret!

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan 11.00-14.00.

Kom till oss för att njuta av smakrika hamburgare i en trivsam miljö i centrala Gävle. Ta med dig dina vänner också – här blir alla varmt mottagna av vår trevliga och proffsiga personal. Vi finns på Nygatan i Gävle och nås på telefon 026 – 61 51 55. Boka bord eller kom bara förbi hos oss – vi har gott om platser.

En lunchrestaurang i Gävle med känsla för burgare

Tidigare har det varit si och så när det handlar om hamburgerkulturen i Sverige. Oftast smet man iväg till korvmojen eller någon av de större kedjorna för att snabbt slänga i sig en trött köttbit instoppad mellan lika trista brödskivor. Hos oss kan du räkna med något helt annat, det går att göra snabbmat med kvalitet!

Har du större krav på en lunchrestaurang än så men fortfarande sugen på en riktigt god burgare? Välkomna till oss, här kan du smörja kråset med jobbarkompisarna för en mycket överkomlig peng. Våra hamburgare är gjorda på svenskt nötkött av högsta kvalitet, brödet är nybakat och fräscht och tillbehören är tillreda enligt alla konstens regler. Passa dessutom på att ta för dig från vår fräscha och varierade salladsbar.

Ät och trivs tillsammans hos oss

Vi arbetar alltid hårt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär på Joes Burger – en mysig plats där Gävlebor och utsocknes kan äta och trivas tillsammans. Våra gäster är alltid i fokus för oss – att erbjuda en trevlig stund med god mat är vår målsättning.

Joes Burger är en nystartad restaurang i Gävle som snabbt har blivit populär bland stadens matintresserade. Vi har stor erfarenhet och glöd och har skapat en kvalitetskrog med riktigt god mat i fokus. Specialiteten är förstås USA-inspirerade hamburgare gjorda på hundra procent nötkött – men vi har även vegetariska alternativ och sallader. För bara 119:- får du en hamburgare tillagad med hjärta, inklusive krispiga pommes frites och dricka.

Dagens lunch varje vardag

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi så fort vi kan! Vi erbjuder självklart möjlighet till avhämtning eller utkörning om du inte vill lämna arbetsplatsen eller bostaden när det är dags för lunch.

Varierad meny på vår lunchrestaurang i Gävle

Du kommer garanterat hitta något som passar just dig – oavsett om du är riktigt hungrig och vill ha en rejäl hamburgare eller bara känner för en sallad. Kaffe ingår självklart i vårt luncherbjudande.

Välkommen att kontakta oss på Joes Burger – låt oss bli din lunchrestaurang i Gävle. Du är självklart även välkommen att besöka oss på kvällen – här kan du dig en öl, ett glas vin och käka en hamburgare i glada vänners lag! Vi har fullständiga rättigheter och ett kvalitativt utbud vin och öl.

HITTA TILL OSS

Nygatan 13, 803 20 Gävle, Sweden 026 – 61 51 55

ÖPPETTIDER

Sön-tors         11-21
Fre-lör            11-23
För avhämtning 026 – 615 155

INSTAGRAM FLÖDEN

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for joesburgergavle needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Nygatan 13, 803 20 Gävle – 026 61 51 55 
Copyright © 2020 Joesburger

Webbplats designad och utvecklad av Tarasaka